Wild Water

wild waterWild Water är skapat av speltillverkaren NetEntertainment som ligger bakom bland annat Mega Fortune och Starburst. Spelet lanserades 2014 och hade till mångas glädje en hel del roliga funktioner. Wild Water utspelar sig på stranden och har ett tydligt surftema. Skillnanden jämfört med många andra spel är att symbolerna i Wild Water kan sträcka ut sig över ett helt hjul.

Här lirar du Wild Water

Casino Erbjudande Omdöme Spela
Rizk logo 10 FREE SPINS
1000KR BONUS
gold Spela nu
insta logo 100 FREE SPINS
8000KR BONUS
Silver Spela nu
kaboo logo 110 FREE SPINS
2000KR BONUS
bronze Spela nu

 

Funktioner

I Wild Water finns en massa trevliga funktioner som bland annat Expanding Wilds. Expanding Wilds innebär att en wild-symbol kan sträcka ut sig över ett helt hjul. Dessutom finns det två olika bonuslägen. Dessa bonuslägen går under namnen Surf Team Bonus och Surf’s up Bonus. Du hamnar i dessa lägen när du får surfarsymboler som sträcker sig över ett helt hjul på alla fem hjul. Lyckas du få fem olika surfare så får du den bästa bonusen och kommer få din insats multiplicerad med 200.

Wild Water är även utrustad med freespins. Du får freespins när tre eller fler Scatter-symboler slumpmässigt visar sig på skärmen. Minsta antal freespins du kan få är femton stycken och det är nu du har chans att få Expanding Wilds.

Omdöme

Det råder många delade meningar om denna spelautomat. Vi på Oddsfantasten tycker dock att spelet tillfredsställer våra behov tack vare alla features. Spelet släpptes efter Wonky Wabbits som i princip inte hade några features alls bortsett från duplicated wilds. Det negativa är väl att de vanliga spelvinsterna inte blir så stor pågrund av att det är relativt enkelt att få wilds. Däremot har man ju chans att vinna riktigt stort i de olika bonuslägena. Vi tycker spelet är är färglatt och roligt så vi ger Wild Water tummen upp!

Snabbinfo

surfbonusTillverkare NetEntertainment
Lanseringsår 2014
Vinstlinjer 20
Hjul 5
Bonusspel JA (2 stycken)
Freespins JA
Scatter JA
Mini insats 2kr
Max insats 1000kr