Tornado Farm Escape

tornado farm escpaeHändelserna i Netentertainments nya slot Tornado: Farm Escape utspelar sig på en bondgård. Här har du en massa lustiga symboler i form av djur som vanligtvis huserar ute på landet. Djuren har bestämt sig för att fly från gården och detta har de tänkt att göra med hjälp av tornadon som är på väg. Detta är en mycket humoristisk slot från netentertainment och man passar även på att introducera två nya funktioner i spelet. Tornado: Farm Escape lanserades i januari 2015 och blev således första spelet ut detta år. Som vanligt när det gäller netent-spel så är kvaliten på topp både vad det gäller grafiken, funktionerna och ljudet. Behållningen i spelet är såklart det två nya bonusfunktionerna tillsammans med möjligheten att få riktigt många wild-symboler. Spelet består av tjugo vinstlinjer och möjligheten att satsa både stora och små summor varje drag.

Här kan du spela Tornado Farm Escape

Casino Erbjudande Omdöme Spela
Rizk logo 10 FREE SPINS
1000KR BONUS
gold Spela nu
insta logo 100 FREE SPINS
8000KR BONUS
Silver Spela nu
kaboo logo 110 FREE SPINS
2000KR BONUS
bronze Spela nu

 

Funktioner

Funktionerna som vi får se i Tornado Farm Escape är helt nya. Dessa går under titlarna tornadofunktion och stormfunktion. Om vi börjar med tornadofunktionen så aktiveras denna när du får en såkallad hot-symbol på hjul ett och en cold-symbol på hjul fem. Dessa symboler känns igen då de kommer i skepnaden av ett moln med en pil i sig. När du får dessa symboler under en och samma spelrunda så kommer alltså tornadon i spelet dras fram. När detta händer kommer en aktiv symbol att skapas. Den aktiva symbolen blir den symbol som finns på andra raden i det tredje hjulet. Alltså den symbol som är synlig mitt i spelet. Därefter kommer du att få re-spins där den aktiva symbolen förvandlas till en wild-symbol. Med andra ord kan du få riktigt många wild-symboler under dessa re-spins. Du får re-spins sålänge det finns en wild-symbol eller en aktiv symbol på skärmen.

Den andra funktionen i Tornado Farm Escape är alltså stormfunktionen. Denna funktion utlöses helt och hållet slumpmässigt så den kan dyka upp när som helst. Stormen börjar från en av de yttersta positionerna i spelet och för sig sedan vidare. Där stormen placerar sig kommer den vanliga symbolen att ersättas med en wild-symbol. Precis som i de flesta andra spel så ersätter wild-symbolen alla andra symboler med undantag för hot- och coldsymbolerna.

Omdöme

Tornado Farm Escape är helt klart en spelautomat man blir glad av. Både grafiken och ljudet andas lekfullhet och lust. De nya funktionerna som introduceras kommer helt klart bli ett populärt inslag. Däremot kan vi tycka att själva grundspelet är lite fattigt. Dels är det väldigt många olika symboler vilket gör det svårare att få in en vinnande rad. Sedan ger själva vinsterna inte så mycket så länge du inte får antingen stormfunktionen eller tornadofunktionen. Däremot gillar vi funktionerna skarpt och älskar möjligheterna att få riktigt många wilds. Detta ger utrymme till riktigt stora vinster och det är väl trots allt det vi främst söker! Spelet får godkänt av oss på Oddsfantasten.com även om vi kanske hade förväntat oss lite mer från netentertainment denna gång.

Snabbinfo

storvinst tornadoTillverkare NetEntertainment
Lanseringsår 2015
Vinstlinjer 20
Hjul 5
Bonusspel JA
Freespins NEJ
Scatter NEJ
Mini insats 2kr
Max insats 200kr