Thunderstruck

thunderstruck2Thunderstruck II är det uppföljande spelet till Microgamings slot Thunderstruck. Återigen får vi möta Tor och de andra asagudarna. Spelet är riktigt grafiskt genomarbetat och tar oss spelare med på en resa som vi sent ska glömma. Det åskar och blixtrar vilket gör att upplevelsen fylls ännu mer av spänning. Spelet är dessutom laddat med hela fyra olika freespins-lägen och har otroliga 243 möjliga vinstkombinationer!

Provspela Thunderstruck här

Casino Erbjudande Omdöme Spela
Rizk logo 10 FREE SPINS
1000KR BONUS
gold Spela nu
insta logo 100 FREE SPINS
8000KR BONUS
Silver Spela nu
kaboo logo 110 FREE SPINS
2000KR BONUS
bronze Spela nu

 

Funktioner

I Thunderstruck så finns det Wild-symboler som ersätter alla andra symboler bortsett från Bonus-symbolen. Dessutom kan du få free spins genom att få tre eller fler slumpmässigt placerade Bonus-symboler över skärmen. Det finns fyra olika freespins-lägen som du kan låsa upp. I dessa lägen kan du få upp till 25 free spins som kan multipliceras upp till sex gånger. I vissa av dessa lägen kan du dessutom få Rolling Reels och Wild Magic-symboler. Utöver detta så kan även en blixt (Wild storm feature) slå ner helt plötsligt och ge dig Wilds över hela hjul!

Omdöme

Thunderstruck II är att av våra personliga favoritspel. Spelet saknar i princip ingenting och det är full spänning från stunden man börjar spela tills man slutar. Det är extra roligt att det finns olika freespins-lägen man kan välja mellan. Dessutom har spelet ett filmiskt sken över sig som gör det hela till ett litet äventyr. Vi på Oddsfantasten.com ger helt klart tummen upp för Thunderstruck II!

Snabbinfo

bonus thunderstruckTillverkare Microgaming
Lanseringsår 2010
Vinstlinjer 243
Hjul 5
Bonusspel NEJ
Freespins JA
Scatter JA (Bonussymbolerna)
Mini insats 3kr
Max insats 150kr