Mega Moolah

mega moolahJackpotspelet Mega Moolah introducerades av speltillverkaren Microgaming redan 2006. Spelet har sedan starten delat ut enorma jackpot vinster till spelare som provat lyckan i detta jackpotspel. Spelet har fyra progressiva jackpottar som när som helst under spelets gång kan gå ut. Eftersom jackpottarna är progressiva så ökar dessa i takt med att fler spelare lirar på Mega Moolah. Spelet har dessutom ett mini-belopp som man utgår ifrån så fort jackpotten gått ut. De jackpottar du kan vinna är Mega-Progressiv, Major-progressiv, Minor-progressiv och Mini-progressiv. Chansen att vinna jackpotten i Mega Moolah ökar ju högre du satsar.

Spela Mega Moolah här

Casino Erbjudande Omdöme Spela
Rizk logo 10 FREE SPINS
1000KR BONUS
gold Spela nu
insta logo 100 FREE SPINS
8000KR BONUS
Silver Spela nu
kaboo logo 110 FREE SPINS
2000KR BONUS
bronze Spela nu

 

Funktioner

Förutom jackpotten som alltså kan slå ut helt slumpmässigt så finns det en del andra spännande funktioner i Mega Moolah. Själva jackpotten kan vinnas i ett bonusspel där du får snurra på ett hjul. I Mega Moolah har man även en wild-funktion som ersätter alla andra symboler förutom Scatter. Wild-symbolen har även egenskapen att den dubblerar dina vinster. Det finns även Scatters som ger betalt vid två eller fler slumpmässigt placerade symboler under ett snurr. Lyckas du få tre eller fler Scatters under en spelrunda så aktiveras free spins. Standardläget för free spins ger dig 15 rundor där alla vinster multipliceras med tre.

Största jackpotvinsterna

Mega Moolah har genererat flera enorma jackpotvinster. Den största jackpotvinsten i Mega Moolah som vi hört talas om är den på €6 370 000. I svenska pengar är detta över otroliga 57 miljoner kronor. Det var i maj 2009 som en grekisk spelare lyckades vinna denna osannolika summa. Den näst största vinsten har gått till en brittisk spelare som i december 2012 vann £5.880 000. Detta blir i svenska pengar över 52 miljoner kronor. Med andra ord har detta spel delat ut enorma summor. Kanske blir det du som kammar hem jackpotten nästa gång!

Snabbinfo

Tillverkare Microgaming
Lanseringsår 2006
Vinstlinjer 25
Hjul 5
Bonusspel JA
Freespins JA
Scatter JA
Mini insats 2,50kr
Max insats 62,50kr

progressiv jackpot