Lost Island

lost islandLost Island från NetEntertainment lanserades under juli 2014. Detta mystiska spel har flera spännande funktioner så som wild, multiplikator och free spins. Spelets tema är en övergiven ö där magiska skatter och andra värdefulla ting lämnats kvar. Symbolerna i spelet representerar dessa ting och förutom de traditionella bokstäverna fylls spelet av gamla stenar, trummor och guldklimpar. Du kommer direkt känna känslan av mystig som även är ett genomgående tema i bakgrundsmusiken. Spelet skiljer sig lite mot de senaste släppen från NetEntertainment och det känns som en frisk fläkt i spelkatalogen!

Här kan du spela Lost Island

Casino Erbjudande Omdöme Spela
Rizk logo 10 FREE SPINS
1000KR BONUS
gold Spela nu
insta logo 100 FREE SPINS
8000KR BONUS
Silver Spela nu
kaboo logo 110 FREE SPINS
2000KR BONUS
bronze Spela nu

 

Funktioner

I Lost Island har man samlat de funktioner som är mest populära hos spelarna. Bland annat är wild-symboler ett uppskattat inslag i denna slot. Du kan dels få en enkel wild-symbol men i free spins läget har du även chans att få stacked wilds som fyller ett helt hjul i spelet. Varje gång en wild-symbol dyker upp under spelrundan får du dessutom dina vinster multiplicerade. Uppe i högra hörnet av spelet finns en räknare som för varje wild ökar och kan nå upp till x5. Detta innebär att du kan få dina vinster multiplicerade med fem gånger under en enda spelrunda. En annan funktion är Scatters där du genom att samla på dig minst tre sådana symboler under en runda aktiverar freespins läget. Standard är tio free spins där du alltså inte behöver betala för snurren själv. Får du fler Scatters aktiveras fler free spins.

Omdöme

Lost Island fyller de flesta funktioner man kan önska sig av en spelautomat. Det råder inga tvivel om att detta spel kommer gå hem bland spelarna. Som vanligt levererar NetEntertainment slots av högsta kvalitet både rent grafiskt och spelmässigt. Spelet är enkelt men ändå med tillräckligt många funktioner för att det ska få en att vilja spela mer. Det är även triggande med multiplikatorn som ger möjlighet till enorma vinster under en och samma spelrunda. Annars brukar multiplikatorerna först aktiveras när man kommit in i bonuläge eller liknande men det gäller alltså inte i Lost Island. Vi kan rekommendera spelet både till nybörjare och mer erfarna spelare och tycker detta spel är ett av de bättre spel som släppts av NetEntertainment under senaste tiden.

Snabbinfo

supervinst lost islandTillverkare NetEntertainment
Lanseringsår 2014
Vinstlinjer 20
Hjul 5
Bonusspel NEJ
Freespins JA
Scatter JA
Mini insats 2kr
Max insats 1000kr